Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Νέο ηλεκτρονικό περιοδικό Familives #1

Κι εκεί που οι ημέρες του χειμώνα ήταν ίδιες και βαρετές, έπεσε στο τραπέζι μια ιδέα! (ναι ναι, σωστά διαβάζεις! Γιατί τον χειμώνα ξεκίνησε όλο αυτό). Όχι όμως μια οποιαδήποτε ιδέα από αυτές που τις ακούς και πας βιαστικά παρακάτω..., αλλά μια ιδέα που σε βγάζει από τη νωθρότητα και σε εξελίσσει δημιουργικά! 

Μια ομάδα υπερδραστήριων μαμάδων και μη, που θα ήθελαν η μέρα να έχει 124 ώρες για να τα προλαβαίνουν όλα, ενώθηκε και την 1η του Ιούνη βγήκε στον αέρα ένα ολοκαίνουριο δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό! Ο τίτλος του ευφάνταστος και δημιουργικός, όπως και η συντακτική ομάδα του περιοδικού άλλωστε: "Familives". Γιατί ζούμε με την οικογένεια, ζούμε μέσα από την οικογένεια, ζούμε για την οικογένεια. Και αν το σκεφτείς, τελικά ζωή ίσον οικογένεια, αλλά και τούμπαλιν, οικογένεια ίσον ζωή! 

Στις σελίδες του νέου περιοδικού θα βρεις θέματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της καθημερινότητας μιας μαμάς και κατ' επέκτασιν μιας οικογένειας, όπως διαπαιδαγώγηση, δημιουργική απασχόληση, κατασκευές και diy, ψυχολογία, υγεία, ομορφιά, διατροφή, διακόσμηση, προτάσεις και λύσεις κ.α. 


Επίσης θα βρεις και τη δική μου πινελιά! Μάλιστα στο 1ο τεύχος συμμετέχω με 2 άρθρα, ένα για diy ταξιδιάρικο φαναράκι και ένα για καλοκαιρινή ομορφιά


Κάνε κλικ (εδώ) και ξεφύλλισέ το σήμερα κιόλας! Κι αν σου αρέσει, δείξε μας την αγάπη σου πατώντας πάνω στην καρδούλα! Επισκέψου και το blog καθώς και τα social media του περιοδικού για περισσότερη και πιο άμεση ενημέρωση!

Καλό καλοκαίρι!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...