Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Αξεσουάρ για τα μαλλιά μιας πριγκίπισσας #2

Πριν ενάμιση χρόνο επιχείρησα δειλά δειλά να φτιάξω τις δύο πρώτες μου στέκες για να τις χαρίσω στις ανιψούλες μου! Και το αποτέλεσμα δεν άρεσε μόνο σε εμένα, αλλά άρεσε και στους άλλους! Σας είχα μιλήσει παλιότερα για αυτές εδώ!Και έτσι έφτιαξα μερικά σχέδια ακόμη! Αλλά και μερικές απλές για μεγαλύτερες πριγκίπισσες!Και τέλος μερικές ελαστικές κορδέλες για μικρότερα πριγκιπικά κεφαλάκια! Τα περισσότερα βέβαια σχέδια από τις στέκες μπορούν να μπουν πάνω σε κορδέλα!

Στην πορεία όμως σκέφτηκα ότι τα κοριτσάκια έχουν τόσες πολλές στέκες, κοκαλάκια και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά τους που μπερδεύονται μεταξύ τους! Και όταν θέλουν να φορέσουν κάτι, δεν το βρίσκουν και επικρατεί αναστάτωση στο σπίτι! Για να μη χάνονται λοιπόν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά των μικρών πριγκιπισσών σας σας έχω τη λύση! Χειροποίητες κρεμάστρες για αξεσουάρ μαλλιών! Είναι εξ ολοκλήρου ραμμένες στο χέρι με προσεγμένα και φιλικά υλικά (τσόχα, δαντέλα, ύφασμα και υφασμάτινες κορδέλες) και κυρίως με πολλή αγάπη και μεράκι!
Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο δώρο για μια μικρή πριγκίπισσα που θέλει να στολίζει τα μαλλιά της! Αν σας άρεσει κάποιο σχέδιο μπείτε στη σελίδα μου στο facebook και δείτε περισσότερες πληροφορίες ή στείλτε μου μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας! 

Σας εύχομαι καλές γιορτές με αγάπη κι υγεία και μια καλύτερη και δημιουργική χρονιά!

6 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...