Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά!

Το 2013 αποτελεί πλέον παρελθόν και έχει δώσει τη θέση του στο 2014, που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο! Η έλευση λοιπόν της νέας χρονιάς ας γίνει αφορμή για νέες αποφάσεις! Αποφάσεις που θα φέρουν μόνο χαμόγελα στα χείλη και θα κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη!


Εύχομαι λοιπόν πάνω απ' όλα υγεία, αγάπη κι ειρήνη στον καθένα σας ξεχωριστά!

Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να προσπαθείτε να τα πραγματοποιήσετε όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό τις περισσότερες φορές!


Στο "Ονειροτέχνημα-Μαρία" έχω ετοιμάσει πολλές φρέσκιες ιδέες που θα σας τις δείξω τις επόμενες ημέρες! Για αρχή δείτε αυτό το ημερολόγιο τοίχου. Είναι φτιαγμένο από τσόχα και πουά γκρο κορδέλα. Επέλεξα να βάλω το σπίτι, που συμβολίζει  την παράδοση, την θαλπωρή της οικογένειας και την ασφάλεια! Λειτουργεί δηλαδή κατά κάποιο τρόπο και σαν γούρι!


Κλείνοντας σας χρωστάω τις φωτογραφίες από τα χριστουγεννιάτικα cookies που σας είχα πει ότι θα φτιάξω εδώ! Δύο συνεχόμενες μέρες έπλαθα και έψηνα μπισκότα, καθώς η πρώτη συνταγή που δοκίμασα δεν πέτυχε και τα μπισκότα βγήκαν εντελώς ξερά αλλά μυρωδάτα! Τελικά επέλεξα να φτιάξω μία δοκιμασμένη συνταγή η οποία κι αυτή τη φορά πέτυχε! Τα έφτιαξα λοιπόν και τα δώρισα στα ανιψάκια μου! Οι συσκευασίες είναι επίσης χειροποίητες από εμένα και τα μικρά ξετρελάθηκαν! 

Προμηθεύτηκα διάφανα σακουλάκια από κατάστημα με είδη συσκευασίας και κόλλες γλασέ (σε μπλοκ διαστάσεων περίπου Α4) από το βιβλιοπωλείο. Έκοψα χριστουγεννιάτικα σχέδια και τα κόλλησα μεταξύ τους με κόλλα στικ. Μετά γέμισα τα σακουλάκια με τα μπισκότα και τα έκλεισα με συρραπτικά και έπειτα έβαλα από πάνω τα διακοσμητικά! Τα διακοσμητικά μπορούν να γίνουν και με χρωματιστά χαρτόνια αλλά εκείνα δε γυαλίζουν, απλώς είναι πιο ανθεκτικά (και ίσως πιο ακριβά)!


Και του χρόνου!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...