Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Στεφανάκια παντού!

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες ιδέες γύρω από στεφανάκια κατακλύζουν το νου μου! Στεφανάκια ως εποχιακά διακοσμητικά (για τα Χριστούγεννα, την άνοιξη και την πρωτομαγιά, το καλοκαίρι, για όλες τις εποχές εντέλει), στεφανάκια ως δώρα για νεογέννητα και παιδιά, στεφανάκια για παιδικό πάρτι - γενέθλια - γιορτή, στεφανάκια για στολισμό ή μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης... ! Οι ιδέες είναι άπειρες άλλωστε!

Το πρώτο στεφανάκι που έφτιαξα ήταν δώρο για τη βάπτιση μιας μικρούλας με ένα όνομα γλυκό σαν μέλι την περασμένη άνοιξη!

ΔΩ01
Χειροποίητο στεφανάκι στολισμένο με υφασμάτινη πουά γκρο κορδέλα, κορδέλες, υφασμάτινα φύλλα & λουλούδια. Η κουκουβάγια, η πεταλούδα & οι καρδιές που κρέμονται είναι όλα χειροποίητα από τσόχα!
(Διαστάσεις: 72 εκ. ύψος Χ 17 εκ. πλάτος / διάμετρος: 17 εκ.)



Πριν 2 μήνες αυτά τα στεφανάκια ταξίδεψαν για την Καστοριά! Την επομένη το πρωί 2 αδερφάκια (ο Κωνσταντίνος & ο Πάνος) τα έλαβαν ως δώρο! Η μαμά τους η Εύη, συμφοιτήτρια & καλή φίλη, έπαθε πλάκα μόλις τα είδε! Χαίρομαι πολύ που τους άρεσαν! Και η Εύη όμως είναι καλλιτέχνης & δημιουργεί απίστευτες λιχουδιές με τα χεράκια της! Cookies, cupcakes κι όχι μόνο! Μεγάλο αστέρι! Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της στο facebook εδώ:



ΔΩ04
Χειροποίητο μεγάλο στεφανάκι από φελιζόλ (22 εκ.) διακοσμημένο με ακρυλικό νήμα & τσόχα με το όνομα του παιδιού. Κατάλληλο για στολισμό ή λαμπάδα βάπτισης, παιδικό πάρτι, δώρο γέννησης - βάπτισης - γενεθλίων, για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο, την πόρτα ή να σηματοδοτήσει το χώρο του κάθε παιδιού!


ΔΩ05
Χειροποίητο μεγάλο στεφανάκι από φελιζόλ (22 εκ.) διακοσμημένο με ακρυλικό νήμα & τσόχα με το όνομα του παιδιού. Κατάλληλο για στολισμό ή λαμπάδα βάπτισης, παιδικό πάρτι, δώρο γέννησης - βάπτισης - γενεθλίων, για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο, την πόρτα ή να σηματοδοτήσει το χώρο του κάθε παιδιού!


Το επόμενο στεφανάκι που έφτιαξα είναι αυτό και έχει χριστουγεννιάτικο θέμα (γιατί σιγά σιγά πρέπει να μπαίνουμε και στο χριστουγεννιάτικο κλίμα)! 

Χειροποίητο μικρό στεφανάκι από τσόχα (11 εκ.) διακοσμημένο με στοιχεία από τσόχα και βαμβακερή κλωστή.


Το πιο πρόσφατο στεφανάκι που έφτιαξα είναι το επόμενο και είναι δώρο για την κλινική σε ένα νεογέννητο αγοράκι (ταιριάζει όμως και για δώρο βάπτισης). 

ΔΩ06 Χειροποίητο μεγάλο στεφανάκι από φελιζόλ (22 εκ.) διακοσμημένο με ακρυλικό νήμα & στοιχεία από τσόχα. Κατάλληλο για δώρο γέννησης - βάπτισης που μετά μπορεί να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο ή την πόρτα του δωματίου.


Τέλος τα επόμενα στεφανάκια έγιναν ως μπομπονιέρα γάμου!

ΜΠΓ03
Μπομπονιέρα στεφανάκι με 6 κουφέτα αμυγδάλου, τούλι, σατέν κορδέλες φιογκάκι & λουλούδι με πέρλες σε κίτρινη & λευκή απόχρωση. Μπορεί να γίνει & σε άλλες αποχρώσεις!


ΜΠΓ02
Μπομπονιέρα στεφανάκι με 6 κουφέτα αμυγδάλου, τούλι, κορδέλα από οργάντζα φιογκάκι σε κόκκινη & λευκή απόχρωση. Μπορεί να γίνει & σε άλλες αποχρώσεις!


ΜΠΓ01
Μπομπονιέρα στεφανάκι με 6 κουφέτα αμυγδάλου, δαντελωτό τούλι & σατέν κορδέλα φιογκάκι σε ιβουάρ & ροζ απόχρωση. Μπορεί να γίνει & σε άλλες αποχρώσεις!



Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο Link Party #2 του "Momma's daily life"!

5 σχόλια:

  1. όμορφα τα στεφανάκια σου!!
    από το λινκ πάρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα στεφανάκια σου! Όντως είναι παντού, έχουν γίνει πολύ μόδα, αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ. Μπορείς να κάνεις τόσες πολλές παραλλαγές, που δεν τα βαριέσαι με τίποτα!
    Καλώς σε βρήκα!
    Κική, από το Hugs & Softies
    Ήρθα από το πάρτυ της Μάχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, Κική μου! Είναι πολύ μόδα, ευχάριστη μόδα, όπως λες! Σε ευχαριστώ για την επίσκεψή σου!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου, ειδικά το πρώτο πολύ ξεχωριστό, μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...